Oddsspill på nettet

 

Sportsspill, eller betting, er en form for spill der man setter penger på utfallet av en eller flere sportsbegivenheter. I motsetning til casinospill er ikke dette et rent sjansespill, ettersom sannsynligheten for å vinne ikke er kjent på forhånd. Vinnersannsynligheten er i stedet estimert av spillselskapet, som bestemmer oddsen for de ulike spillobjektene. De benytter både erfaring, kunnskap og formkurver til å gjette hvordan utfallet av en sportsbegivenhet kommer til å bli. På grunnlag av dette angir de odds for de mulige resultatene for sportsbegivenheten.

Det finnes ingen sikker måte for å vinne på sportsspill, ettersom det er nærmest umulig å forutse resultatet av en sportsbegivenhet på forhånd. Det finnes imidlertid flere forholdsregler som er nyttige å ha med seg for å øke vinnermulighetene mest mulig. For det første er det lurt å studere spillobjektene nøye. Dette inkluderer å se på formkurven til de ulike lagene/idrettsutøverne, samt å få med seg de siste nyhetene. Hvis flere nøkkelspillere i et lag nettopp er blitt skadet, er det for eksempel nærliggende å tro at de kommer til å spille dårligere enn i forrige kamp. Det kan være ganske tidkrevende å sette seg inn i alt dette, og denne strategien passer derfor best for de som er genuint interesserte i spillobjektet. Snarveien er å lytte til ulike eksperter som kommer med ulike tips og råd. På nettet finner man gjerne ulike spilltips, der ekspertene har plukket ut såkalte "sikre" spillobjekter. Vær imidlertid oppmerksom på at selv ekspertene ikke kan forutse resultatene med sikkerhet.

Når man har bestemt seg for hvilket spillobjekt og resultat man ønsker å spille på er det lurt å finne den beste oddsen. De ulike spillselskapene opererer med svært forskjellig verdier, og ved å sjekke de ulike nettsidene kan man øke en potensiell gevinst betydelig. Ved å ha spillkonto hos flere ulike spilltilbydere kan man dessuten dra nytte av flere velkomstbonuser og andre tilbud. Sist men ikke minst er det helt nødvendig ikke å satse mer enn man har råd til å tape. Pengespill skal være underholdende, og det er svært viktig ikke å satse penger som man ikke har. Selv om man vil at favorittlaget skal vinne, og både statistikken og ekspertene sier at det kommer til å skje, er det langt fra sikkert. Husk at betting er et sjansespill, og selv de sikreste spillobjektene er aldri sikre. Tipp gjerne på sport, men gjør det for underholdningens skyld, ikke for å vinne tilbake tapte penger.comeon

ComeOn oddsbonus 100% opp til 3000 kr.

Besøk ComeOn ..

betsafelogga

Betsafe tilbyr 100% opptil 10.000 kr i velkomstbonus

Besøk Betsafe ...

mobilbetlogo

Mobilbet har satset stort på mobilbetting, men spilles også enkelt på din pc eller Mac. Nye spillere hos Mobilbet får opptil 3 000 kr oddsbonus + 200 gratis spinn.

Besøk Mobilbet...

nordicbet

NordicBet - 100% odds bonus opptil 4 000 kr
50% av bonusbeløpet må spilles og omsettes via mobil.

Besøk NordicBet ...

betssonthumb (2)

Betsson tilbyr 100% oddsbonus opp til 5000 kr

Besøk Betsson ...

888small

Velkomstbonus på 100 % opp til 1000 KR

Besøk 888sport ...

bet365thumb

bet365 100% Startbonus opptil maksimale 1.000 kr

Besøk bet365 ...

unibetthumb

Unibet Odds Bonus 100% inntil 1000kr

Besøk Unibet ...

expektthumb

Expekt Velkomsttilbud 100% innskuddsbonus, opp til 1000 kr

Besøk Expekt ...

betwaythumb

Betway Velkomsttilbud 100% Bonus opp til 1000 kr

Besøk Betway ...Odds Sider Tipping og Bonus   Oddsspill på nettetshopify analytics