Betting på nettet

 

Det har blitt veldig vanlig for nordmenn å ta sine veddemål på nettet. Det finnes en rekke online casino og bettingsider som tilbyr spill på en rekke populære idretter i Norge. Dertil er disse sidene i dag tilgjengelige på norsk, gjerne også med norsk brukergrensesnitt, og med norsk kundebehandling, som gjør det enkelt å komme overens og å løse eventuelle problemer, eller å svare på spørsmål.

Hvilke spill kan du forvente å finne om du spiller hos en online bookie?

Det finnes en rekke forskjellige spill som i dag tilbys hos online bookmakere. Som regel er utvalget meget stort, og idrettsgrener og serier fra store deler av verden er inkluderte. Standarden er at det i alle fall tilbys spill innen 20 forskjellige idrettsgrener, og i en rekke forskjellige divisjoner. Dertil er det vanlig at store spesielle arrangement dekkes. Her snakker vi alt fra Olympiske Leker, også når det kommer til vintersport, så vel som konkurranser som kan virke litt sære i Norge, som konkurranser i det som kalles e-gaming, altså turneringer innen dataspill som StarCraft2 , eller Counter Strike.
Norsk fotball har som regel også god dekning når det kommer til denne typen oddsspill og tipping. Som regel kan du regne med at du i alle fall finner norsk eliteserie, men det er godt mulig å finne norske seriekamper ned i tredjedivisjonen.
Dertil finnes det en rekke andre idretter som er store andre steder i verden. Som regel vil du for eksempel kunne finne odds på pakistansk eller indisk cricket. Du kan også finne odds på en rekke amerikanske idretts-serier. Om du er glad i basketball fra NBA, ishockey fra NHL, eller for eksempel Baseball i toppserien, så vil du som regel finne dette hos et vanlig online spillested.
Noen nettbookies vil tilogmed kunne tilby deg å streame live video fra det spillet som du har lyst til å vedde på, eller vil la deg se fritt på mange hundre live-streams fra hele verden.

Bonuser gis gjerne til nye spillere

Nye spillere som i dag er på utkikk etter en tippeside vil som regel kunne regne med en bonus. Dette er gjerne gratis penger som kun kan brukes på betting. her er det vanlig med et omsetningskrav på rundt 12 X til 20 X, i kombinasjon med at du gjerne ikke kan oppnå dette gjenomspillingskravet om du ikke setter pengene på veddemål som er vanskeligere enn en odds på 2.0, eller 1,75 hos noen nettsteder.

comeon

ComeOn oddsbonus 100% opp til 3000 kr.

Besøk ComeOn ..

betsafelogga

Betsafe tilbyr 100% opptil 10.000 kr i velkomstbonus

Besøk Betsafe ...

mobilbetlogo

Mobilbet har satset stort på mobilbetting, men spilles også enkelt på din pc eller Mac. Nye spillere hos Mobilbet får opptil 3 000 kr oddsbonus + 200 gratis spinn.

Besøk Mobilbet...

nordicbet

NordicBet - 100% odds bonus opptil 4 000 kr
50% av bonusbeløpet må spilles og omsettes via mobil.

Besøk NordicBet ...

betssonthumb (2)

Betsson tilbyr 100% oddsbonus opp til 5000 kr

Besøk Betsson ...

888small

Velkomstbonus på 100 % opp til 1000 KR

Besøk 888sport ...

unibetthumb

Unibet Odds Bonus 100% inntil 1000kr

Besøk Unibet ...

expektthumb

Expekt Velkomsttilbud 100% innskuddsbonus, opp til 1000 kr

Besøk Expekt ...

betwaythumb

Betway Velkomsttilbud 100% Bonus opp til 1000 kr

Besøk Betway ...Odds Sider Tipping og Bonus   Oddsspill på nettet   Bookmaker med gode oddsbonuser   De beste odds-tipsene for Fotball-VM 2018Web Analytics