Ha spillkonto hos flere bookmakere

 

Er det smart å spille hos en fast bookmaker?

Nesten uansett hva man holder på med så er det lett å holde seg til det vanlige. Det er jo enkelt og trygt. Vi mennesker er i stor grad vanedyr og det skal litt til for at vi forandrer en vane. Det skal det svært ofte være en god grunn til. Mange som holder på med sportsbetting er også vanedyr på den måten at mesteparten av spillingen foregår hos den samme bookmakeren. Spørsmålet er imidlertid om det er en smart strategi om man ønsker mest mulig avkastning på innsatsen.

Spill hos favorittbookmakeren er enkelt

Har man funnet et spillselskap som man liker å plassere veddemålene på sport hos, er det fort gjort at man fortsetter med det. Det kan det være flere grunner til. Mange synes det er enkelt å logge seg inn der man allerede har en spillkonto. Det tar gjerne litt tid å registrere seg på nytt hos en annen bookmaker. Ofte har man litt midler stående inne på kontoen allerede eller man har en betalingsløsning ferdig registrert slik at det er enkelt å plassere et bet. For mange er det for mye styr å gjøre dette på nytt igjen hos et annet bettingselskap. Mange synes også det er enklere å forholde seg til design og layout der man allerede er godt kjent. Der finner man enkelt frem og behøver ikke å lete etter det man vil spille på. Men er dette den beste løsningen?

Konto hos flere bookmakere gir fleksibilitet og bedre odds

Om ikke favorittbookmakeren har oddsgaranti som kompenserer for spill til dårligere oddsbetingelser ved suksessfulle veddemål, er det dumt å holde seg til kun en bookmaker av makelige årsaker. Det smarteste er å ha en spillkonto hos 4 til 6 forskjellige bookmakere slik at man får full fleksibilitet til å spille der oddsbetingelsene er best. Samtidig kan man få flere eksklusive tilbud også. Ingen bookmaker har de beste betingelsene hver gang, så derfor er det smart å kunne spille der betingelsene er best. Og hvorfor skal man ikke gjøre det? Spillingen koster jo det samme uansett, men man sitter igjen med større gevinst når man vinner. Så spill på Liverpool der du får 2,25 i odds fremfor 2,00. Det gir 250 kroner mer igjen for hver tusenlapp man satser. Og det er bare en ting som er mer moro enn å vinne, det er å vinne mer når man vinner!5ae878d031ae8c1d9c37359e.eSS6mTiCXOTD

Mobilbet er en av de beste sidene for å spille på oddsen, og tilbyr et utrolig utvalg spillobjekter både i Norge og utenlands.
100% odds bonus opptil 2000 kr + 50 kroner gratis Sett inn 2 000 kr og spill med 4 000 kr
Gå til MobilBet...


Odds Sider Tipping og Bonus   Oddsspill på nettet   Bookmaker med gode oddsbonuser   De beste odds-tipsene for Fotball-VM 2018Web Analytics