De beste odds-tipsene for Fotball-VM 2018 - Danmark?

 

Trekningen av kampene for Fotball-VM i Russland ligger nå et stykke tilbake i tid, men det var en celeber begivenhet. Som vanlig åpnet UEFA sin Generalsekretær, Gianni Infantino showet, og takket russerne for vertskapet. Den mestscorende VM-spilleren gjennom tidene, Miroslav Klose, kom også innom på en visitt.

Åge Hareides vurdering av trekningen for gruppespillene for Fotball-VM 2018
Det er allerede godt kjent at trekningen for Fotball-VM 2018 var ganske god for Åge Hareide, som i dag trener det danske landslaget i fotball. Derfor er det også mulig at det danske landslaget går videre, selv om de møter Frankrike i gruppespillet. Dertil er det også mulig for Sverige og Island å komme seg videre til sluttspillet. Med andre ord er det flere muligheter for å tippe her, og til dels med gode odds.

Etter trekningen fikk NRK et eget intervju med Hareide, som ga sin vurdering om hvordan det kommer til å gå med danskene. Alt i alt er vurderingen at det kunne gått langt verre, men at det samtidig ikke er noen drømmetrekning for det danske landslaget. Likevel sier Hareide at han er tilfreds.

I gruppen til danskene finner vi som nevnt Frankrike, som Hareide i dag vurderer til å være et av verdens beste fotballag. Dette er nemlig så og si det samme laget som tapte EM-finalen mot Portugal i 2016. Hareide er derimot mindre kjent med de andre to motstanderne, som Danmark kommer til å møte, nemlig Peru og Australia. Her forholder den erfarne treneren seg i hovedsak til statistikker, og kan nevne at Australia stiller med et av de lagene som har høyest gjennomsnittsalder av alle VM-lagene, og at Peruanerne er meget lave på sokkelesten, noe som treneren vurderer til sin fordel. Derfor er det ikke umulig at vi får se Åge Hareide og Danmark avansere fra gruppespillet.

Rangering
FIFA opererer med forskjellige nivåer for lagene og Danmark er på ingen måte noen favoritt. På øverste nivå finner vi selvfølgelige de klassiske favorittlagene, som Tyskland, Argentina, Brasil, Frankrike og Portugal, så vel som noen nye favoritter; Belgia, Polen og vertslandet Russland. Man må faktisk ned til nivå 3 før man finner Danmark, som vurderes på samme nivå som Island, Egypt, Iran, Costa Rica, Sverige, Tunisia og Senegal. Her er det som man kan observere ikke mange sterke VM-nasjoner å finne. Likevel, man skal ikke male fanden på veggen. Alle lag som deltar i VM 2018 har en viss sjanse til å vinne.comeon

ComeOn oddsbonus 100% opp til 3000 kr.

Besøk ComeOn ..

betsafelogga

Betsafe tilbyr 100% opptil 10.000 kr i velkomstbonus

Besøk Betsafe ...

mobilbetlogo

Mobilbet har satset stort på mobilbetting, men spilles også enkelt på din pc eller Mac. Nye spillere hos Mobilbet får opptil 3 000 kr oddsbonus + 200 gratis spinn.

Besøk Mobilbet...

nordicbet

NordicBet - 100% odds bonus opptil 4 000 kr
50% av bonusbeløpet må spilles og omsettes via mobil.

Besøk NordicBet ...

betssonthumb (2)

Betsson tilbyr 100% oddsbonus opp til 5000 kr

Besøk Betsson ...

888small

Velkomstbonus på 100 % opp til 1000 KR

Besøk 888sport ...

unibetthumb

Unibet Odds Bonus 100% inntil 1000kr

Besøk Unibet ...

expektthumb

Expekt Velkomsttilbud 100% innskuddsbonus, opp til 1000 kr

Besøk Expekt ...

betwaythumb

Betway Velkomsttilbud 100% Bonus opp til 1000 kr

Besøk Betway ...


Odds Sider Tipping og Bonus   Oddsspill på nettet   Bookmaker med gode oddsbonuser   De beste odds-tipsene for Fotball-VM 2018Web Analytics