4.9 / 5.0 250 kr gratisspill hver uke SPILL NÅ

Betsafe

* 18 + | Play Responsibly | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder

Betsafe – Satsing og spill på sitt beste

Hos Betsafe får du odds og spill fra et pålitelig nettsted. Som en del av BML Group LTD, samme eier som Betsson og Nordicbet, får du en trygg spilletid når du spiller på Betsafe. Ta del i odds, live betting, hesteløp og virtuell sport i en flott blanding. Hva som ikke er på Betsafe i idrett er det slett ikke. Kom i gang i dag ved å motta et velkomsttilbud. Det gir en god start og mer penger for spillingen din.

Mange markeder og idretter hos spillselskapet

Du får alltid mange forskjellige idretter på Betsafe. Fotball er det nordmenn hovedsakelig satser på, men du vil også finne nasjonale anliggender som ski, både langrenn og alpint. Betsafe har også norske hjemlige ligaer som Rema 2000-ligaen, Eliteserien og mye mer. Dette lar deg satse på internasjonal toppidrett så vel som på norske skistjerner.

Fotball er den sporten som tilbys flest alternativer i ditt spill på Betsafe. Plasser innsatser på topp ligaer som Premier League, Bundesliga, Serie A og selvfølgelig Champions League og Europa League. Totalt er det over 30 forskjellige idretter du kan glede deg over for deg som spiller. Et godt utvalg for alle nordmenn.

Bonuser og kampanjer på Betsafe

Nye spillere til Betsafe får en bettingbonus når de registrerer seg. Dette er perfekt for en god start i ditt spill mens du kan teste på spillselskapet. Imidlertid er det ikke bare som en ny kunde at du kan dra nytte av tilbudene hos Betsafe. For eksisterende spillere er det morsomme kampanjer med jevne mellomrom. Hold en ekstra oppsikt etter enhver stor kamp eller finale i enhver turnering.

Norge har en gylden generasjon fotballspillere inkludert Erling Braut Haaland, Joshua King og Martin Ödegaard. Når disse spillene spilles, er det vanligvis tilbud for norske spillere å delta i. Det kan dreie seg om økte odds som Haaland scorer eller noe annet som angår de største norske stjernene.

Kundeservice 24/7

Hos Betsafe har du alltid kundeservice i nærheten. Gjennom live chat, telefon eller e-post kan du kontakte kundestøtten når du vil. Siden det er norske ansatte i støtten, kan du alltid snakke norsk som gir deg trygghet. Den døgnåpne åpningstiden gir deg også en mulighet for å kunne få hjelp når du vil. Det gir en fin følelse når du spiller.

Lisens. sikkerhets- og betalingsmetoder

Betsafe har sin lisens fra MGA, Malta Gaming Authority. Dermed er det en EU-myndighet som kontrollerer og sikkerhetsstedet for at alt går rett med spillselskapet. Med BML Group som eier, vet du også at det er et stort selskap bak spillselskapet.

Når du foretar et innskudd eller uttak har du mange metoder å velge mellom. Velg mellom VISA, Paysafecard, Skrill, Neteller, Bankoverføring eller Rapid. Bookmakeren gir også gratis uttak. Du trenger heller ikke betale skatt på gevinsten din når du spiller på Betsafe.

Live-spill for mer action

En måte å få enda mer action på er å teste live-spill på Betsafe. Da satser du på en kamp som er live og finner unike markeder og fremfor alt mer spenning. Live-spill har blitt ekstremt populært blant norske spillere, og på Betsafe er det flere kamper hver dag for din live-spill. Direkte på oddsets hjemmeside er alle tilgjengelige kamper akkurat nå. Kom i gang med live-spill og prøv det ut. Betsafe tilbyr også statistikk over alle kamper, noe som betyr at du kan bruke statistikken for å øke vinnersjansene og gjøre nøyaktige analyser.

Poker og hesteløp

Pokerspilleren og alle som liker hesteveddeløp har også gode muligheter på Betsafe. Her er pokerbord for alle nivåer og spennende turneringer som du som medlem kan være med. Du kan velge om du vil laste ned Poker eller direkte på nettstedet.

Betsafe har også en kategori for hesteløp. Der kan du plassere spill på hesteløp fra hele verden inkludert Norge, Sverige, Tyskland, USA og Frankrike. Betsafe har ganske enkelt noe for alle hestefans i Norge.

Sammendrag

Norske spillere som liker oddsen og tipping vil glede seg over å være gode på Betsafe. Ingenting overlates til tilfeldighetene, men alt fra odds, live-spill og kundeservice fungerer perfekt. Som nytt medlem er det også muligheten til å ta del i en velkomstbonus. Gjør det i dag og kom i gang med Betsafe på farten!