Betalingsmetoder på oddssider

Norske spillere har det tøffere enn innbyggere i andre land når det kommer til innskudd og uttak hos spillselskapene. Men selv om den norske stat fortsetter å prøve å gjøre det vanskelig med betalingsmetoder på oddssider, er det mange gode alternativer å oppdage. I Norge er det monopol på betting, men det finnes som kjent mange alternativer fra Malta og Curacao.

For at norske spillere skal kunne spille uten problemer, kreves det et mellomledd mellom banken og spilleren. Eller en betalingstjeneste hvor banken ikke en gang trenger å brukes for å unngå skatt. Uansett har du som norsk spiller mange alternativer å oppdage for innskudd og uttak hos bookmakere.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
Opptil 5 000 kr
4
100% opptil 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR
6
100% opp till 2000 NOK

VISA og Mastercard er to klassiske alternativer

Av alle betalingstjenester som er tilgjengelige hos norske spillselskaper er det sannsynligvis ingen som er bedre kjent enn VISA og Mastercard. De har vært med siden bettingselskapenes fødsel og er trygge alternativer for både innskudd og uttak. Da gjør du som vanlig som om du brukte kortet ditt på netthandel.

Du fyller inn kortdetaljer, utløpsdato og CVV-kode. Etter det vil pengene gå rett til spillselskapet. Ved uttak gjør du det samme, men du må kanskje vente noen dager før pengene kommer.

E-lommebøker hos spillselskaper

De fleste norske spillere bruker i dag E-lommebøker for å kunne få en så komplett spillopplevelse som mulig. Dette er fordi det er mye jevnere fordi både innskudd og uttak kommer direkte. Fremfor alt er det ikke mange betalingsmåter som tilbyr uttak så raskt som e-wallets.

Det er flere alternativer å velge mellom i dag for deg som spiller. Skrill og Neteller er kanskje de to vanligste e-wallets. De har vært med i oddssider lenge og er tilgjengelig som et alternativ hos de fleste andre bookmakere i dag.

Men ecoPayz blir stadig mer populært i Norge. Dette er ikke så rart da tjenesten også er ekstremt fleksibel og byr på mye for deg som spiller. Dette betyr at du alltid har gode forutsetninger for å få direkte tilgang til pengene dine. Alle tre e-lommebøkene lar deg også få et gratis Mastercard. Da kan du bruke saldoen mer effektivt.

Kryptovalutaer blir mer vanlig

En annen type betalingstjeneste som blir mer vanlig er kryptovalutaer. Det er veldig enkelt å bruke kryptovalutaer på oddssider. Bitcoin er det desidert mest kjente alternativet som ble grunnlagt tilbake i 2008. Men det er mange flere alternativer enn det der Dogecoin og Lite coin er to andre eksempler på kryptovalutaer.

Du trenger da en såkalt wallet hvor du kjøper og selger kryptovaluta. Det er mange alternativer å velge mellom. Deretter konverterer du kryptovalutaer til norske kroner før du gjør et innskudd. Når du så gjør uttak får du også pengene direkte.

Klarna og Zimpler

To andre tjenester som i økende grad er tilgjengelige på bettingsider er Klarna og Zimpler. Klarna er fleksibel fordi du kan velge hvordan du betaler. Enten direkte med bankkortet ditt eller på faktura eller delbetaling. Dette gir deg stor frihet.

Zimpler er en mobil betalingstjeneste som er bra fordi du får raske uttak når du bruker tjenesten. Den er tilgjengelig på mange oddssider i dag for deg å bruke hvis du ønsker det. Da trenger du bare mobilnummeret ditt og være medlem av tjenesten, som du kan bli på få minutter.

Apple Pay og PayPal

Apple Pays logo har også begynt å dukke opp i økende frekvens hos spillselskaper. Det samme gjelder PayPal som er veldig bra å bruke. Men det er mange flere alternativer enn det. Noen metoder er kun tilgjengelige for innskudd som Paysafecard. Bookmakere har vanligvis en egen seksjon for betalingstjenester som du kan lese gjennom og se uttakstider, om betalingsmåten er kompatibel med bonuser og hvilke alternativer som er tilgjengelige.