VISA – betalinger på oddssider

Sannsynligvis har du allerede ganske god peiling på hvordan VISA betalinger fungerer. VISA er en av verdens mest populære betalingsmåter, både når vi handler og når vi spiller på oddssider. Selv om du er kjent med VISA allerede, tenkte vi likevel at vi skulle gå gjennom hvordan det fungerer og diskutere fordeler og ulemper med VISA.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
Opptil 5 000 kr
4
100% opptil 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR
6
100% opp till 2000 NOK

Hvordan fungerer et VISA kort?

Å bruke et VISA-kort til å betale med er så enkelt som det blir, og det er samme fremgangsmåte enten det er et debetkort eller et kredittkort. For å betale i butikk, sveiper du bare VISA-kortet ditt i kortleseren (eller blipper det – det vil si at du bare trenger å vise kortet til kortleseren) og taster inn PIN-koden din og beløpet vil automatisk bli trukket fra banken din. regnskap. Dersom det er et kredittkort vil beløpet bli lagt til neste månedlige faktura.

VISA betalinger på oddssider

Sånn bruker du VISA på oddssider på nett

Å bruke VISA som betalingsalternativ på oddssider på nett er ikke vanskelig i det hele tatt. Det er også mange gamblingselskaper som tilbyr VISA, så det pleier å være enkelt å finne en oddsside hvor du kan gjøre et innskudd med VISA.

Et VISA innskudd på spillekontoen din gjøres omtrent slik:

 1. Gå til din valgte oddsside
 2. Logg inn eller opprett en konto
 3. Skal du opprette en konto har du ofte muligheten til også å motta en velkomstbonus
 4. Gå til innskudd og uttak
 5. Velg VISA som betalingsmetode
 6. Skriv beløpet du vil sette inn
 7. Bekreft innskuddet ditt 
 8. Klar. Nå er det bare å besøke sportsbook

Det er ikke bare for innskudd du kan bruke VISA. Det går like så fint å bruke VISA for uttak. Prosessen fungerer omtrent på samme måte som for innskudd. Det vil si at du logger inn på spillekontoen din og går til uttak. Skriv så inn beløpet du vil ta ut, dine detaljer og bekreft uttaket. Etter det kan det ta noen dager før uttaket vises på bankkontoen din. Vær oppmerksom på at gebyrer kan påløpe ved uttak av penger.

Det kan hende du må bekrefte at det er ditt VISA-kort. Spesielt hvis det dreier seg om store beløp. Det er heller ikke alltid mulig å ta ut penger til et kredittkort.

 • Viktig hvis du mottar en bonus: Ikke prøv å ta ut penger før du har spilt gjennom omsetningskravet. Da kan bonusen din og alt du vant med bonusen din forsvinne.

Bonuser og VISA betalinger

Skal du spille på en oddsside for første gang, er det ofte mulig å få en bonus i velkomstgave. En slik bonus kan for eksempel bestå av kontanter å spille for, gratis spill i sportsbook, og lignende. Det er imidlertid begrensninger for odds bonuser, som du kanskje allerede er klar over. Du er ikke garantert å få bonus overalt, selv om de aller fleste oddssider i dag tilbyr bonuser til spillerne sine. 

En ting som er veldig viktig å huske på i forbindelse med at du skal bruke en bonus er at du først skal lese betingelser og vilkår, slik at du vet helt hva som forventes fra deg. For eksempel kan det kreves et innskudd over en viss sum, og at du omsetter din bonus et bestemt antall ganger før du er tillatt å gjøre et uttak.

Fordeler og ulemper med VISA

Alle betalingsmåter på oddssider har sine fordeler og ulemper. Her går vi gjennom det viktigste som du bør vite på forhånd.

Fordeler med VISA:

 • Mange oddssider tilbyr VISA som betalingsalternativ.
 • Sjansen er stor for at du allerede har et VISA-kort.
 • Det er ingen mellommenn. Du betaler direkte fra bankkontoen din.
 • Svært høy sikkerhet.
 • Enkel å bruke. Både innskudd og uttak kan gjøres med VISA.

Ulemper med VISA:

 • Det er et fysisk kort, som betyr at de kan gå tapt.
 • Det kan bli tatt ut gebyrer for uttak.
 • Det kan ta lang tid før uttaket dukker opp i banken din.
 • Ikke alle er komfortable med å gi ut kortdetaljer på nettet.
 • Ikke alle oddssider tilbyr kortbetaling med VISA.
 • Det er ikke sikkert du kan få et VISA-kort. Det avhenger av banken din.

Spørsmål og svar om VISA

Hvor raskt kan du sette inn og ta ut penger på oddssider med VISA?

Innskudd er umiddelbare. Uttak har normalt en transaksjonstid på 2-5 bankdager før pengene er på kontoen din. 

Er VISA en trygg metode å bruke på en oddsside?

Ja, VISA betalinger er krypterte og må i tillegg godkjennes av deg, så det er en sikker metode å bruke. 

Koster det noe å betale på oddssider med VISA?

Dette kan variere mellom ulike oddssider. Noen av disse tar ut gebyrer, mens andre lar deg gjøre innskudd og uttak gratis. Hvis det påføres gebyrer er det vanligvis uttak som koster penger.