Populære idretter for betting

Det er mange sporter å oppdage hos et bettingselskap i Norge. Det er klart at fotball er den sporten hvor det er flest muligheter. Men du kan satse på mange flere sporter enn det, noe som gir deg som ønsker stor variasjon muligheten til å få til dette. I norsk idrett er vintersport ekstremt populært, men det er mye annet også. Ishockey, tennis, volleyball, e-sport og mye mer du kan satse på.

Gode odds på sport på disse oddssider

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
Opptil 5 000 kr
4
100% opptil 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR
6
100% opp till 2000 NOK

E-sport er populært innen betting i dag

E-sport har hatt en enorm fremgang innen betting de siste årene. Det har ikke bare kommet fra rene spillselskaper som kun investerer i e-sport. Alle norske bookmakere tilbyr odds på e-sport og utvalget fortsetter å øke for deg som spiller. CS: GO er det vi har flest odds å oppdage, men det er også odds på mange andre e-sporter som FIFA, Dota 2, League of Legends, World of Warcraft og mye mer.

Det er massevis av odds å ta del i for de som ønsker dette på e-sport. Du kan også tippe live på e-sport hvis du føler for det. Det gir en veldig spennende opplevelse mens du kan nyte live stream.

Populære idretter for betting

Tennis har blitt populært med Caspar Ruud

Norge har aldri vært et stort tennisland. Men siden Caspar Ruud har nådd verdenstoppen, har interessen vokst radikalt. Det er mange odds for å delta i tennis, og sporten er laget for å underholde i spillverdenen. Vi kan varmt anbefale odds på tennis.

Oppdag spill på ATP Tour, Grand Slam-turneringer og sommer-OL. Det er fire Grand Slams hvert år med Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open. Forhåpentligvis ser vi en norsk seier i en av disse turneringene snart.

Betting på Ski

Norge er best i verden på ski og det gjelder alpint så vel som langrenn og skiskyting. Norge har flest medaljer i vinter-OL av alle nasjoner noensinne og det går alltid veldig bra når de norske skiløperne kjemper om gullet. Du som vil oppdage betting på ski og vintersport har dermed mye å oppdage. Men interessen er ikke like stor i hele verden så det er som regel best å velge norske bookmakere for å få best odds på ski. Dette gjør at du kan få svært gode odds hos norske bettingselskaper.

Håndball er stort i Norge

Håndball er en av de mest populære idrettene i Norge. Det norske kvinnelandslaget er det beste i håndballhistorien da de har vunnet alt som kan vinnes. De norske herrene er også blitt et lag å regne med i de store mesterskapene. Det er mye håndball å finne hos bookmakere for deg som vil tippe på håndball.

Hver kamp har mellom 100 – 500 forskjellige enkelthendelser som du kan sette odds på. Dermed er det veldig mange alternativer å velge mellom. Hvis du tror du vil finne noe interessant hos oddsselskapene, er det bare å satse.

Bruk en oddsbonus

Uansett hvilken sport du satser på, anbefaler vi at du mottar en oddsbonus. Da vil du få enda mer ut av opplevelsen din, noe som betyr at det blir mer penger å spille for også. Det er mange norske bonuser å oppdage for deg som spiller. For eksempel kan du motta økte odds når det er store kamper i visse idretter. Ellers er det risikofrie spill.

Men den vanligste bonusen er helt klart en innskuddsbonus på ditt første innskudd. Det er denne bonusen som vil gi deg en skikkelig kul spillopplevelse når du begynner å spille. Motta dette i dag for å komme i gang med betting hos norske bookmakere i dag.