Opplev spenningen med Betting på EM 2024

EM 2024 i Tyskland er ikke bare en fest for fotballfans, men også for oddselskere. Med 24 lag som konkurrerer om tittelen, er det et bredt spekter av bettingmuligheter tilgjengelig. Norske spillselskaper tilbyr et omfattende utvalg av odds og bonuser, noe som gjør turneringen enda mer spennende. Enten du foretrekker langtidsspill, pre match odds eller live betting, finnes det noe for enhver smak. Du kan satse på alt fra kampresultat til antall hjørnespark og målscorere. Med så mange markeder å velge mellom, er mulighetene for gevinster mange. EM 2024 lover å bli en uforglemmelig opplevelse, både på banen og for bettingentusiaster.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
Opptil 5 000 kr
4
100% opptil 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR
6
100% opp till 2000 NOK

Turneringens oppsett for EM 2024

EM 2024 har et spennende format som gir mange lag muligheten til å skinne. Med 24 lag fordelt på seks grupper, er turneringen designet for å levere maksimal spenning fra start til slutt.

Opplev spenningen med Betting på EM 2024

Gruppespill

Gruppespillet består av seks grupper med fire lag i hver. Hvert lag spiller tre kamper, og de to beste lagene fra hver gruppe går automatisk videre til utslagsrundene. I tillegg får de fire beste tredjeplassene en sjanse til å fortsette i turneringen. Dette formatet sikrer at flere lag har muligheten til å drømme om suksess, og gir mange spennende kamper i gruppespillet.

Åttendedelsfinaler

Når gruppespillet er over starter åttendedelsfinalene. Her møtes de kvalifiserte lagene i direkte dueller hvor kun vinneren går videre til neste runde. Dette gir økt intensitet og spenning, da hver kamp kan bety forskjellen mellom suksess og exit fra turneringen.

Kvartfinaler

I kvartfinalene blir konkurransen enda tøffere. De åtte gjenværende lagene kjemper om en plass i semifinalene, og hvert lag må være på sitt beste for å gå videre. Hver kamp er avgjørende, og marginene for feil er minimale.

Semifinaler og Finale

De fire lagene som når semifinalene, slåss om de to plassene i finalen. Semifinalene er ofte noen av de mest intense kampene i turneringen. Til slutt møtes de to beste lagene i finalen, som spilles på Olympiastadion i Berlin. Denne kampen avgjør hvem som blir Europas beste fotballag. EM 2024 lover å levere uforglemmelige øyeblikk og høy spenning gjennom hele turneringen.

Massevis av oddsbonuser for EM 2024

EM 2024 er en av de største fotballturneringene og det betyr at norske oddssider flommer over av attraktive oddsbonuser. Spilloperatørene konkurrerer heftig om å tiltrekke seg norske spillere, noe som resulterer i et bredt spekter av bonustilbud. Disse bonusene inkluderer innskuddsbonuser, gratisspill og risikofrie spill, som alle gir ekstra verdi til dine veddemål.

Når du registrerer deg hos en ny spillside, kan du ofte motta en generøs velkomstbonus som gir deg ekstra midler å spille for. Videre tilbyr mange bettingsider også kampanjer underveis i turneringen, slik som gratisspill på utvalgte kamper eller cashback på tapte innsatser. Dette gir spillerne en flott mulighet til å maksimere sine gevinster og minimere tapene.

I tillegg til de vanlige bonusene kan du også finne spesialtilbud knyttet til spesifikke kamper eller hendelser i EM 2024. Dette kan inkludere forbedrede odds, eksklusive turneringer og mye mer. Ved å dra nytte av disse tilbudene kan du få mer ut av dine spillopplevelser og øke spenningen under mesterskapet.

Med så mange oddsbonuser tilgjengelig er det en perfekt tid for norske spillere å utforske de mange mulighetene som EM 2024 tilbyr. Sørg for å sjekke de ulike bettingsidene og utnytt de beste bonusene for en enda mer engasjerende og lønnsom opplevelse.

Mange odds tilgjengelige for EM 2024

EM 2024 byr på et enormt utvalg av odds for alle typer spillere. Norske bettingsider tilbyr et bredt spekter av markeder, som gjør det enkelt å finne noe som passer dine interesser og strategier. Dette mangfoldet av odds gir spillerne muligheten til å satse på alt fra kampresultat til spesifikke hendelser underveis i kampene.

Langtidsspill

Langtidsspill er en populær kategori der du kan satse på utfall som går over hele turneringen. Eksempler på markeder inkluderer hvilket lag som vinner turneringen, hvem som blir toppscorer, og hvilke lag som når semifinalene. Disse spillene gir en langvarig spenning og holder deg engasjert gjennom hele mesterskapet.

Pre Match Odds

Pre match odds gir deg muligheten til å plassere spill før kampen starter. Dette inkluderer markeder som kampens utfall, antall mål, første målscorer, og korrekt resultat. Norske bettingsider tilbyr ofte hundrevis av markeder for hver kamp, noe som gir deg mange alternativer å velge mellom. Dette gjør det mulig å planlegge og justere dine spillstrategier basert på lagets form og statistikk.

Live Betting

Live betting tar spillopplevelsen til et nytt nivå ved å tillate spill mens kampen pågår. Du kan satse på neste målscorer, antall hjørnespark, og hvilket lag som vinner neste periode. Live betting gir en dynamisk og interaktiv opplevelse, hvor du kan reagere på kampens utvikling i sanntid. Dette gir en ekstra dimensjon av spenning og muligheter for raske gevinster.

Disse lagene spiller EM 2024

EM 2024 i Tyskland samler 24 av Europas beste fotballnasjoner, fordelt på seks spennende grupper. Hver gruppe byr på intens konkurranse og mange muligheter for overraskelser. Turneringen gir fans over hele verden sjansen til å følge sine favorittlag og spillere mens de kjemper om den ettertraktede tittelen.

Disse lagene vil konkurrere i et format som sikrer at de to beste lagene fra hver gruppe går videre sammen med de fire beste tredjeplassene. EM 2024 lover å bli en turnering full av drama, spenning og uforglemmelige øyeblikk. Enten du heier på en av favorittene eller et underdog-lag er det garantert action og spenning fra første kamp. Gjør deg klar for en sommer fylt med fotballglede og intens konkurranse.

Gruppe A

 • Tyskland
 • Skottland
 • Ungarn
 • Sveits

Gruppe B

 • Spania
 • Kroatia
 • Italia
 • Albania

Gruppe C

 • Slovenia
 • Danmark
 • Serbia
 • England

Gruppe D

 • Polen
 • Nederland
 • Østerrike
 • Frankrike

Gruppe E

 • Belgia
 • Slovakia
 • Romania
 • Ukraina

Gruppe F

 • Tyrkia
 • Georgia
 • Portugal
 • Tsjekkia

Oppsummering av EM 2024

EM 2024 i Tyskland blir en spektakulær fotballturnering med 24 lag som konkurrerer i seks grupper. Fra gruppespillet til finalen i Berlin vil turneringen by på uforglemmelige øyeblikk og intens konkurranse. Norske bettingsider tilbyr et bredt spekter av odds og bonuser, noe som gjør opplevelsen enda mer spennende for spillere. Enten du satser på kampresultat, målscorere eller spesialspill er mulighetene mange. EM 2024 lover å bli en uforglemmelig fotballfest fylt med drama og spenning, perfekt for både fotballfans og oddselskere.