Betting på fotball gir deg mange oddsmuligheter

Når det kommer til sport og spill så er det ingen idrett som utfordrer fotball. Det er den største uansett. Dermed blir det også slik at du får et rikholdig utvalg av oddsmuligheter hos bookmakerne som tilbyr fotballbetting. Spill på både odds og liveodds slik at du aldri mangler noe å teste vinnerlykken din på.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
Opptil 5 000 kr
4
100% opptil 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR
6
100% opp till 2000 NOK

Dette finner du av fotballbegivenheter hos bettingselskapene

Som oddsinteressert fotballtilhenger vil du aldri gå tom for spillmuligheter hos bookmakerne. Spillselskapene har alltid noe du kan spille odds på i fotball. I sportseksjonene hos spillselskapene finner du alle store fotballigaer som Serie A, Premier League, Bundesliga, La Liga og mange flere. Er fokus på skandinavisk fotball finner du selvsagt Eliteserien, Allsvenskan og Superligaen. Eller OBOS-ligaen og Superettan. Ingen liga er for stor eller liten hos oddssider. Ønsker du å spille odds på en konkret fotballkamp finner du mest sannsynlig muligheter for oddsspill på den hos et bettingselskap.

Det betyr dermed at utover turneringer for landslag som OL, EM, VM, Copa America og Afrikamesterskapet, så finner du de store europeiske klubbturneringene som Champions League og Europa League. Nasjonale cup-mesterskap er også på plass. Det innebærer blant annet den norske cupen, Copa Del Rey, FA-cupen og Coppa Italia. I tillegg til mange andre store og mindre fotballbegivenheter.

Hundrevis av bettingmuligheter på hver fotballkamp

Når det kommer til betting og fotball kan du ikke bli annet enn imponert over alt det kan spilles på i enkeltkamper. Det er nemlig ikke snakk om noen få oddsspill per kamp. Jevnt over er det slik at det er massevis å spille på i hver kamp. I de mest populære ligaene finner du gjerne mellom 100 og 500 forskjellige utfall som du kan plassere veddemål på i enkeltkamper. Det er imponerende mye, men samtidig er det også slik at i en sport med to lag og 22 spillere på banen er det mye det kan lages oddsspill av. Hundrevis av spillmuligheter per kamp er mye, og siden du gjerne kan gange dette med to på grunn av liveodds, blir det rett og slett imponerende. Ikke mange våger å si at fotball betting er kjedelig.

Betting på fotball gir deg mange oddsmuligheter

Dette kan du spill odds på i fotball

En fullstendig liste over alt det kan spilles odds på i fotball er omfattende om ikke umulig å lage, men noen av de mest populære tingene kan nevnes. Det kanskje eldste og mest vanlige å spille på er selve utfallet av en fotballkamp. Om den ender uavgjort eller med borte- eller hjemmeseier. Du kan selvsagt spille på det samme utfallet ved pause, og mange kombinerer disse to utfallene på en og samme kupong. Oddsspill på scoringer er populært. Det innebærer for eksempel hvilket lag som scorer først, om den første scoringen kommer i løpet av de første 10, 15, 20 eller 30 minuttene, samt om målet kommer etter innkast, corner, straffespark eller frispark.
Mange oddsspill er også relatert til spillerne. Det betyr oddsspill på om en spiller scorer mål, scorer på straffespark eller lager straffespark. Du kan også spille på om den samme spilleren lager mål i løpet av de første 10 eller 15 minuttene av kampen.