Betting på underholdningsindustrien

I Norge er det helt klart sport som er den største kategorien å oppdage med tanke på betting og odds. Men det er ingen komme unna at vi har sett underholdningsindustrien også bli stadig mer populær. Dette er ikke spesielt overraskende med tanke på at tilbudet fortsetter å øke. Vi har sett det blitt mulig å satse på politiske valg, Oscar-utdelingen og til og med været i Norge og resten av verden. Dermed er det nok av interessante markeder å oppdage for de som ønsker å spille på underholdningsindustrien.

Gode odds på underholdning på disse oddssider

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
Opptil 5 000 kr
4
100% opptil 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR
6
100% opp till 2000 NOK

Betting på politikk

Det er valg i Norge annethvert år, men det er stortingsvalget som er den store saken, som arrangeres hvert fjerde år. Da skal de 169 plassene på Stortinget utnevnes og stemmes for. Det er odds på dette hvor du kan spille på hvem som blir Norges neste statsminister og samtidig også finne nok av odds på hvordan de ulike partiene vil klare seg.

Det er også gode odds for deg å oppdage på det politiske valget internasjonalt. Det er flest odds på det amerikanske presidentvalget. Da kan du legge massevis av odds på de ulike alternativene. Hvem får representere republikanerne og demokratene og hvem vil ende opp som president for verdens mektigste nasjon?

betting på underholdningsbransjen

Grand Prix og Eurovision Song Contest

I Norge arrangeres Grand Prix hvert år, som er en musikkonkurranse. Den som vinner musikkkonkurransen får da representere Norge i Eurovision Song Contest. Norge har vunnet Eurovision Song Contest ved tre anledninger. Første gang var det Bobbysocks! som vant i 1985 med «La det swinge».

10 år senere klarte Secret Garden å vinne med Nocturne som var en utrolig sang. Året etter ble Elisabeth Andreassen nummer to. Den siste som vant Eurovision Song Contest var Alexander Rybak med «Fairytale». Men mange er enige Tix med «Fallen Angel» som tidenes beste norske låt.

Du kan selvfølgelig spille på Eurovision Song Contest hvis du føler for det. Spill på hvordan Norge gjør det eller hvem som vinner hele konkurransen. Det er både to semifinaler og en finale tilgjengelig å spille på og det er spennende hele veien frem til vinneren kåres. Hele Europa stopper opp når det er Eurovision Song Contest og vi håper på nye norske suksesser.

Ulike prisutdelinger har også odds

Det er mange priser der de beste skuespillerne og artistene i verden skal belønnes for sine priser. Den desidert mest kjente varianten er Oscar-utdelingen, hvor de beste filmene, innsatsen og prestasjonene skal belønnes.

Torill Kove og Liv Ullman har vunnet Oscar-utdelingen. Norge har totalt 2 gevvinster og 14 nominasjoner. Det er mange odds å oppdage på Oscar-utdelingen. Du kan spille på hvem som vinner flest priser av alle filmer eller hvem som vinner de forskjellige kategoriene. Det er rett og slett nok av odds å oppdage på Oscar-utdelingen.

Det er mange andre gallaer og konkurranser. Golden Globes, Emmys, Grammys og mange flere er det odds tilgjengelig på. Spill nå på de neste Oscar-utdelingene og finn din favoritt.

I Norge er det Amandaprisen, som deles ut på Den norske internasjonale filmfestivalen. Du kan også legge odds på Gullruten hvor de beste TV-programmene premieres. Det er rett og slett odds på både norske og internasjonale seremonier som du kan tippe med odds på. For de beste oddsene på norske gallaer og konkurranser er det best å velge norske bookmakere.

Få en odds bonus

Ønsker du mer å satse på i underholdningsbransjen, kan du samle en oddsbonus. Da vil du få en perfekt start når du begynner å spille og lar spilleselskapet ta en del av risikoen. Det er noe vi virkelig tror du vil sette pris på når du spiller. Det finnes mange forskjellige oddsbonuser i dag. Det vanligste er helt klart en innskuddsbonus hvor bookmakeren matcher ditt første innskudd. Da kan du ta pengene og satse på underholdningsindustrien.

Det er mange andre forskjellige oddsbonuser å gjøre krav på. Risikofrie spill, gratisspill og økte odds er noen eksempler. Noen spillselskaper har også cashback og andre bonuser. Hvis du er en storspiller, er det også VIP- og lojalitetsprogrammer tilgjengelig. Dette betyr at det totalt sett er mange forskjellige bonuser tilgjengelig.

Sammendrag av betting på underholdningsbransjen

Det er mye å oppdage i spill på underholdningsbransjen. Her er det ofte mulig å få feilplasserte odds da bettingselskapene ikke har på langt nær så godt grep om dette som de har i sportens verden.

Det er en morsom kategori som fortsetter å vokse. Mye tyder på at det vil fortsette å gjøre det også i fremtiden. Det blir mer og mer «merkelige» markeder som bettingselskapene henter inn for å tilby det lille ekstra. Derfor vil vi fortsatt kunne satse på det norske valget, neste presidentvalg og mye annet. Oppdag selv sjarmen innenfor denne kategorien og alt som er tilgjengelig.