Gratisspill  – bonuser på bookmakere

Hos bookmakerne er det hele tiden noen gode bonustilbud som du kan benytte deg av. Derfor er det greit å stikke innom hos bettingselskapene med jevne mellomrom for å se hva de har å by på. Dette gjelder om du er helt fersk som oddsspiller eller om du har god erfaring med sportsbetting, og om du spiller odds på daglig basis eller spiller sjeldnere enn det.

Hos alle bookmakere er det alltid noe på gang i form av kampanjer som kan gi deg bonusvarianter som gratispenger, innskuddsbaserte oddsbonuser, cashback, risikofrie spill eller gratisspill. Dette siste kaller en del bookmakere free bets, og det er en bonustype som er blitt veldig populær de siste årene. Det er populært blant oddsspillerne, og derfor er det selvsagt en god del bettingselskaper som tilbyr dette.

Få en oddsbonus på disse oddssider

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
Opptil 5 000 kr
4
100% opptil 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR
6
100% opp till 2000 NOK

Hva er et gratisspill?

Hva denne bonustypen innebærer ligger jo i navnet, og gratisspill er rett og slett et oddsspill til en definert verdi som du tildeles av bookmakeren til gratis oddsspilling. Denne bonusvarianten blir det bare mer og mer av hos bookmakerne. Det gjør det også enkelt å hente free bets rundt omkring dersom du er på jakt etter det. De som spiller odds elsker gratisspill. Det er ikke vanskelig å forstå at populariteten henger sammen med at konseptet gratisspill er enkelt å forstå, og at det er like enkelt å benytte seg av denne bonusen.

Det å hente bettingselskapenes gratisspilltilbud og deretter bruke et gratisspill på et oddsspill er rett og slett utrolig ukomplisert. Bettingselskapene har selvsagt fått med seg hvor populært oddsspillerne synes dette er, og derfor blir det bare mer og mer å finne av free bets hos de forskjellige bookmakerne. I mange sammenhenger er trenden at denne bonustypen mer og mer overtar for andre typer oddsbonuser.

gratisspill

Slik henter du gratisspill hos bettingselskapet

Det er egentlig ikke så mange årene tilbake i tid at bookmakernes mest brukte velkomsttilbud til nye oddsspillere var en oddsbonus i prosent av det første pengeinnskuddet ditt. Sånn er det ikke i dag, og stadig oftere er det slik at velkomstilbudet til nye spillere er ett eller flere gratisspill. 1 til 3 er mye brukt hos mange bookmakere, og disse spillene har som oftest en verdi på mellom 100 og 300 kroner per spill. Det finnes selvsagt bettingselskaper som ligger både høyere og lavere enn disse, men som oftest er verdien på slike gratisspill i dette området. 

Siden free bets er blitt så populært er det selvsagt ikke bare nyregistrerte oddsspillere som kan hente dem og glede seg over dem. De som er etablerte spillere kan også få tak i gratisspill hos bookmakerne. Enten via generelle kampanjer som gjelder for alle kundene, eller gjennom personlige tilbud via e-post eller SMS. Mange bookmakere gir deg gjerne en liten gave når du fyller år, og det kan godt være at denne er et gratisspill. Har bettingselskapet et kundeprogram kan du også få tak i ekstra gratisspill gjennom dette.

Free bets i praksis

Dersom en bookmaker som du har spillkonto hos, tilbyr deg et gratisspill verdt 200 kroner og du henter dette tilbudet, så betyr det at du har fått 200 kroner i form av et spill som du kan plassere i oddsmarkedet. I begynnelsen var det ofte slik at det var spesifisert hvilken sport og begivenhet du skulle bruke gratisspillet på. Det hender at de er slik i dag også, men som oftest og i stadig større grad, står du helt fritt til å bestemme selv hva du bruker tildelte gratisspill på.

Uansett hvordan det er med dette, er det bare for deg å finne den sportsbegivenheten og det utfallet du skal spille odds på hos bookmakeren din. Deretter velger du bruk av gratisspillet fremfor egne penger, og plasserer til slutt det konkrete oddsspillet i markedet på vanlig måte. Så er det bare å krysse fingrene og vente på avgjørelsen.

Er egentlig gratisspill gratis?

I likhet med de fleste bonuser kommer også gratisspill med vilkår og betingelser. Merk deg utløpsdatoen, for har du ikke brukt spillet innen denne mister du det. I motsetning til en ren pengebonus kan du ikke dele et gratisspill på flere oddsspill. Så har du et gratisspill til en verdi av 200 kroner og du bruker bare 100 kroner når du plasserer det, mister du den siste hundrelappen.

Ofte tildeles gratisspill med både omsetningskrav og minsteodds. Merk deg hva dette innebærer før du bruker gratisspillet. Får du gratisspillet uten at du gjør et pengeinnskudd først, kommer det nesten garantert med omsetningskrav og/eller minimumsodds.

Er gratisspillene innskuddsbaserte er de stort sett uten omsetningskrav, men har krav om minsteodds. Samtidig er det også krav om at du må omsette innskuddet først og til en minimumsodds, før du kan bruke gratisspillet. 

Til slutt er det greit å vite at når du bruker et gratisspill får du bare utbetalt gevinsten dersom du vinner. Innsatsen eller verdien til gratisspillet beholder bookmakeren. Plasserer du et gratisspill verdt 200 kroner til minsteodds på 1,50, får du dermed bare utbetalt 100 kroner og ikke 300 kroner som det er når du bruker dine egne penger på oddsspillet.