Premier League er favoritten blant norske oddsspillere

Tippekampen fra slutten av 1960-tallet sørget for at engelsk fotball fikk en spesiell plass hos nordmenn. Dette er idretten som tar opp kampen med de norske nasjonalsportene på oddsspill om vinteren. Mange nordmenn har et favorittlag et eller annet sted i det engelske ligasystemet, og flesteparten av disse befinner seg nok i den øverste ligaen. I Premier League.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
Opptil 5 000 kr
4
100% opptil 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR
6
100% opp till 2000 NOK

Mange reiser over Nordsjøen for å se på Premier League

Det er mange år siden den første tippekampen ble vist i TV-monopolets dager, og dermed er det mange som har rukket å få et lidenskapelig forhold til engelsk fotball. De mest lidenskapelige reiser over for å se på favorittlaget sitt flere ganger per år. Interessen for fotballen på den andre siden av Nordsjøen går i arv, og i dag er det ikke uvanlig at både to og tre generasjoner reiser sammen på tur for å se laget sitt i aksjon. Gjennom årene er det blitt mange supporterklubber i Norge og den største av dem alle er Liverpool sin. Der er over 1% av Norges befolkning medlem.

Premier League siden 1992/93-sesongen

Den første ligamesteren på øverste nivå i England, ble kåret i sesongen 1888/1889. Da var navnet førstedivisjon, og dette var navnet på toppdivisjonen helt Premier League kom på plass foran 1992/1993-sesongen. Premier League består i dag av 20 lag som spiller 38 ligakamper gjennom sesongen. I løpet av PL-historien er det 49 lag som har spilt en eller flere sesonger i Premier League. Mange har spilt der flesteparten av sesongene, men kun 6 lag har spilt i PL i alle sesongene. Det er Liverpool, Tottenham, Everton, Arsenal, Chelsea og Manchester United.

Dette kan du spille odds på i Premier League

Vil du spille odds på en kamp i PL kan du selvsagt gå for klassikeren HUB fra Tippekupongen, men hos bettingselskapene på nettet finner du mye mer. Det er kampene i Premier League som gir deg flest oddsmuligheter i enkeltkamper. Hver kamp i PL har gjerne mellom 300 og 500 forskjellige oddsspill. Når du i tillegg finner igjen disse både på odds og liveodds hos oddssider, så skjønner du at du alltid finner noe interessant å spille på.

Før ligaen starter på høsten kan du plassere langspill på ligavinner, hvilke lag som rykker ned samt hvem som blir toppscorer. Managere lever utrygt og langspill på om konkrete managere får sparken eller ikke, hvor lenge en konkret manager sitter i sjefsstolen samt hvilken manager som sparkes først er blant spillmulighetene før ligastart.

Premier League er favoritten blant norske oddsspillere

Andre muligheter for oddsspill på PL

En sesong i PL består av 380 kamper, noe som betyr at du kan spille mange ganger på uavgjort, hjemme- eller borteseier ved fulltid, ved pause, eller begge deler på samme kupong. Det samme gjelder hvem som lager det første målet, om det kommer i forbindelse med corner, innkast, frispark eller straffespark. Vil du spille på om den første scoringen kommer innen de første 10, 15, 20 eller 30 minuttene, går det greit. Bet på enkeltspillere finner du også samt om det blir rødt kort eller ikke i en kamp. Oddsmulighetene er tilnærmet ubegrenset på Premier League 2019-20,
og fremtidige ligor.