Live odds – Mer lidenskap med live spill

Norske spillere prioriterer live odds mer og mer ettersom det gir betydelig mer spenning og action sammenlignet med vanlig spill. Hvert spillselskap i Norge i dag tilbyr en form for liveodds, noen bedre enn andre. Konseptet fortsetter å øke i popularitet, noe som betyr at norske spillselskaper fortsetter å innta et økende utvalg av live-kamper. Test live odds i dag og få raskere kontanter sammenlignet med vanlige odds.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
Opptil 5 000 kr
4
100% opptil 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR
6
100% opp till 2000 NOK

Slik fungerer live betting

Nordmenn er et folk som liker spenning og handling. Egentlig er det ingen direkte forskjell mellom liveodds og vanlige odds. Forskjellen er i stedet når du spiller. I live odds er det på en kamp som pågår mens tradisjonelle odds har en frist, ofte noen minutter før kampen starter. Det er flere situasjoner der liveodds er bedre. Kanskje glemte du å satse på en kamp som nettopp startet. Med live odds kan du spille kampen helt til det endelige signalet. Live betting er også kjent som “in game” eller “in play” betting.

Direkte når du besøker et spillselskap og klikker på sportsboken kan du se hvilke kamper som er tilgjengelige. Dermed er det alltid lett å finne dagens kamper som er tilgjengelige.

Hvorfor er live odds så populære?

Siden mange hendelser oppstår i løpet av en kamp, er oddsen ofte bedre når du spiller live. Før kampstart beveger oddsen seg vanligvis ikke så veldig mye, men i løpet av kampen kan en situasjon endre oddsen dramatisk. For eksempel har kanskje en klar favoritt oddsen 1,10 før kampen starter. Men tidlig i kampen gjør motstanderen 1-0 og oddsen heves til 2.00. Du vet at laget vanligvis vipper kamper og plasserer et spill på det samme laget, men nå er oddsen 2,00 i stedet for 1,10.

Hvis du er flink til å følge mønstre og spå hva som vil skje videre, er det flere fordeler med liveodds. Jo mer erfaring du får, jo bedre blir det med live-spill. Bruk derfor tid på å lære lagene og de forskjellige spillerne.

Live odds - Mer lidenskap med live spill

Statistikk og direktesendt strøm

Spillselskapene tilbyr også statistikk for å hjelpe deg. Du kan se statistikk gjennom hele kampen, men også før kampen starter. Er det et lag som har mye press, eller hvordan ser det virkelig ut? Ved å få tilgang til statistikk kan du lettere gjøre nøyaktige analyser som vil øke sjansene for å vinne mens du spiller.

Mange norske oddssider med liveodds har også kjøpt rettigheter for å kunne vise liveidrett. Med livestream blir live betting enda bedre fordi du kan se kampen du spiller. Selvfølgelig betyr dette at vinnersjansene dine blir større når du kan se kampen og hva som skjer foran deg. Test liveodds hos et norsk spillselskap i dag og få mer action i livet ditt.