Betting på Serie A – Odds på italiensk fotball

Den italienske ligaen er rangert som en av verdens fire beste ligaer og det er stor interesse for italiensk fotball i Norge. Ikke helt den samme interessen som for Premier League, men det er fortsatt ekstremt populært med odds på italiensk fotball og Serie A. Det er mange kamper i løpet av sesongen når de 20 lagene gjør opp om Scudettoen, premien til Italias beste fotballag. Hvis du liker å satse på italiensk fotball, har du mange muligheter for dette og det er en hel verden å oppdage.

Beste odds på Serie A

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
Opptil 5 000 kr
4
100% opptil 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR
6
100% opp till 2000 NOK

20 lag kjemper om ligatittelen

I Serie A spiller totalt 20 lag hver sesong. Slik har det vært siden 2004 da ligaen utvidet seg fra 18 til 20 lag. Alle de 20 lagene møter hverandre en gang hjemme og en gang borte. Det betyr at hvert lag spiller 38 kamper i løpet av en sesong. Laget som scorer flest poeng i løpet av sesongen vinner Scudettoen. Tre poeng gir seier, mens lagene får et poeng hver dersom de spiller uavgjort.

De fire lagene som ender på toppen av tabellen vil spille i UEFA Champions League gruppespillet. Laget som blir nummer fem skal sammen med vinneren fra Coppa Italia spille i Europa League. Hvis laget som vinner Coppa Italia er et av lagene på topp 5, vil laget som ender på sjetteplass i stedet spille i Europa League. Lag 6 og 7 på tabellen kan kvalifisere seg til Europa Conference League.

De tre lagene med færrest poeng etter 38 kamper rykker ned til Serie B. Dermed er det alltid tre nye lag som spiller i Serie A hver sesong. Inter er laget med flest sesonger i Serie A fulgt av Juventus, Roma og AC Milan.

Betting på Serie A

Juventus har flest titler

Den store giganten i italiensk fotball er Juventus hvis vi ser fra et historisk perspektiv. De har vunnet 36 ligatitler og endt på andreplass 21 ganger. Det er flere enn Inter som har 19 titler, noe som også gjelder AC Milan. Ellers er Genoa nummer fire i medaljeligaen med sine 9 titler. Det er flere enn mange tror, ​​men de vant sin siste Scudetto i 1923-23.

Lazio, Roma og Napoli er store i dag, men har bare noen få ligatitler fra et historisk perspektiv. Ønsker du å plassere odds på laget du tror vinner Serie A, kan du gjøre det før sesongen. Det er mange odds å oppdage før sesongen starter. Mange gjør det for så å kunne følge oddsen i løpet av sesongen.

Men det er også mange andre odds tilgjengelig for deg som spiller. Alle kamper i løpet av sesongen er tilgjengelige med odds, og det er ofte flere hundre markeder tilgjengelig i din betting på italiensk ligafotball. Ta del i en komplett opplevelse og oppdag også live betting på Serie A. Det er mange live odds å oppdage som vil bringe mer spenning og flere unike markeder.

Bruk en oddsbonus på Serie A

Hvis du vil ha mer Serie A betting for pengene, anbefaler vi på det sterkeste å motta en oddsbonus. Da vil du få mer penger å spille for og kan dermed ta del i en spillopplevelse som gir deg det lille ekstra. Det er mange forskjellige betting bonuser å oppdage på norske oddssider. Det vanligste er helt klart en innskuddsbonus som betyr at bettingselskapet matcher ditt første innskudd. Da vil du kunne bruke den på det du vil og dermed bruke den på Serie A også.

Når det er en stor kamp i Serie A, er det ikke uvanlig at bookmakere øker oddsen for å gi mer spillverdi til kampen. Det kan også være om en favoritt mottar et bunnlag for å gjøre oddsen mer interessant. Videre er det også massevis av risikofrie spill, gratisspill og andre spennende bonuser å oppdage hos Serie A. Dette betyr at du har utmerkede forutsetninger for å få mest mulig ut av bettingen din.

Oppsummering av Serie A betting

Den italienske ligaen er en av verdens beste og mest populære fotballigaer. Derfor er det ikke overraskende at Serie A fortsetter å være ekstremt populær blant bettingselskapene også. Du finner derfor massevis av odds og kan dermed ta del i en spillopplevelse som gir det lille ekstra.

Når du satser på Serie A vil du få kjærlighet som ikke mange ligaer kan tilby. Følg de norske stjernene i de største klubbene og oppdag alle oddsene som er tilgjengelige. Et tips er å laste ned spillselskapenes apper slik at du alltid har det for hånden for å sette et bet. Da vil du få mest mulig ut av spillopplevelsen din og kan dermed også oppdage en verden av odds på italiensk fotball uavhengig av hvor du er.