Oddsspill blir morsommere med livestream

Få ting opptar og engasjerer mennesker som sport. Det samme gjelder det å spille på sport. Det har også lang tradisjon, og flere og flere velger å kombinere disse to tingene. Det skaper både spenning og ekstra engasjement. Hos bookmakerne på nettet har de for lengst skjønt at når det kommer til sport og spill så blir det aldri for mye. Dermed utvides tilbudet til kundene, og en ting som bare blir mer og mer viktig i tiden fremover er å tilby kundene oppdatering live. Helst med levende bilder.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
Opptil 5 000 kr
4
100% opptil 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR
6
100% opp till 2000 NOK

Prøv lykken på sportsbetting, sett deg i godtstolen og nyt!

Spiller du odds på sport er det praktisk og nyttig å ha mest mulig samlet på ett sted. Hos bettingselskapene har de forstått dette og derfor utvides hele tiden tilbudet til kundene. I dag holder det ikke lenger å tilby bare spill på utfallet av en fotballkamp. Gjestene vil ha mer, og skal bookmakerne henge med i den tøffe konkurransen kan de ikke sove i timen. Det gjør heller ikke de fleste av dem, og det kommer deg som spiller på sport til gode.
En av disse tingene er muligheten til å se sporten live. Det å følge med mens det skjer er viktig uansett om du har spilt odds eller ikke, men om du har gjort det er det desto viktigere å vite hvordan det går på idrettsarenaen. Det er da tilbudet av streaming-muligheter skiller en god bookmaker fra en ikke fullt så god en. Sport kan du selvsagt se på TV hjemme eller på en sportspub, men kan du streame det hos bookmakeren er det nesten enda bedre siden du da befinner deg der du samtidig kan plassere noen veddemål på live odds om fristelsen blir for stor.

Flere måter å få livestream på

Velger du å se på det som skjer på idrettsarenaen hos bookmakeren tilbys du forskjellige typer liveoverføring. Du kan få dette i form av ekte levende bilder, som ren grafikk eller levende grafikk. Opplevelsen er noe forskjellig, men likevel er det bedre å få det med seg når det skjer enn å ikke få det. Levende bilder er stort sett forbeholdt aktive kunder, men ikke alltid.

Følg idretten på levende bilder

Hos mange oddssider tilbys det mye livestreaming. Har du prøvd dette tidligere vet du at det blir akkurat som å se på TV. Formatet er mindre, men det blir det jo om du streamer andre ting på pc-en din også. Når du ser sport på denne måten stiger garantert hvilepulsen og hvis det går bra på idrettsarenaen jubler du sikkert like mye som om du hadde vært på tribunen. Spesielt om du har spilt odds i tillegg.

Sport på live grafikk

Nesten alt som er av sport kan du se på live grafikk hos bettingselskapene. Dette er en enkel grafisk fremstilling av det som skjer når det skjer. Ikke som levende bilder, men bedre enn ingen oppdatering siden disse fremstillingene gir mye informasjon. Har du ikke prøvde dette tidligere kan en fotballkamp tjene som et godt eksempel. Mens kampen pågår ser du på en grafisk fremstilling av fotballbanen. Markører flyttes rundt for å vise bevegelsene til spillerne og ballen. I tillegg beskriver tekst hva som foregår. For andre sporter er det likedan.

Oddsspill blir morsommere med livestream

Virtuell sport og esport på livestream

Virtuell sport sendes alltid med levende grafiske bilder. Det blir som en animasjonsfilm. Lyd og grafikk er så bra at det føles nesten som om du sitter på tribunene. For tiden sendes det også mye livestream av esport. Da ser du akkurat det samme som de som spiller gjør.