Betting på norsk idrett – Norges beste odds

Det er mye innen norsk idrett å oppdage for deg som spiller. Spesielt hos norske bookmakere som har et veldig godt utvalg av betting på norsk idrett. Ved å satse på de største norske idrettene får du en fantastisk opplevelse som mange nordmenn setter pris på. Det er mye å velge mellom, men noen idretter er mer populære enn andre i Norge.

Vintersport er det nordmenn flest følger sammen med fotball. Men håndball er også ekstremt stor, og nå som Norge har en stor stjerne innen tennis, har interessen for denne sporten også vokst betydelig. Oppdag odds på norsk sport og se selv hva som venter.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
Opptil 5 000 kr
4
100% opptil 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR
6
100% opp till 2000 NOK

Spill på vintersport – her dominerer Norge

Norge er nasjonen med mest OL-gull i vinter-OL noensinne. Det er først og fremst i skifagene Norge dominerer. I langrenn, skiskyting og hopp er gull alltid garantert for norske skiløpere. Men det er også verdensmesterskap og andre konkurranser innen ski som er veldig populære.

Du kan satse på disse vintersportene. Det vanligste er å satse på den du tror vil vinne et løp, men hvis det er en stor begivenhet, er det mange flere alternativer. Du kan opdage betting på hvem som kommer til å bli blant topp 3 og dermed få en medalje. Men også hvor mange medaljer Norge tar i et mesterskap og mye mer. Fremfor alt er det mange odds å velge mellom under vinter-OL.

Håndball er ekstremt stort i Norge

Fremfor alt er det de norske damene som har gjort oss stolte opp gjennom årene. De har vunnet gull i OL, verdensmesterskap og EM flere ganger. Mennene begynner også å etablere seg i verdenseliten. Du kan satse på de norske landslagene og også Rema 1000-ligaen som er den innenlandske ligaen for damene.

I norsk håndball er det flere odds å velge mellom. Sats på hvem som vinner en kamp eller hvor mange mål det blir i kampen. Hvis det er en stor og populær kamp, ​​vil det være veldig mange markeder. Når det er store turneringer som VM, EM eller OL, vil du merke at det er enda flere muligheter å velge mellom. Du kan satse før turneringen på hvem du tror vil vinne eller hvor langt du tror Norge kommer i turneringen.

Norsk fotball er i gang og perfekt for betting

Den innenlandske norske ligaen Eliteserien er kanskje ikke en liga som fra et internasjonalt perspektiv tiltrekker seg millioner av seere. Men i Norge er interessen høy og derfor er det med norske bookmakere tilbudet er best i Eliteserien. Men det er odds med internasjonale bettingselskaper også hvis du foretrekker det.

Det norske landslaget har produsert en spennende generasjon som ser bedre ut enn på mange år. Håland, Ødegaard og de andre stjernene har etablert seg i Europas toppligaer og det er en lys fremtid for norsk fotball. Når det norske landslaget spiller, har norske bookmakere vanligvis mange kampanjer og tilbud på kampen for å gi det lille ekstra til opplevelsen.

Live betting og live stream på norsk idrett

For å komme nærmere spenningen i kampen, er live betting et godt alternativ. Norsk idrett tilbyr mye live betting, uansett om det er 50 km i langrenn under OL eller en toppkamp i Eliteserien mellom Molde og Rosenborg. Fordelen med liveodds er at oddsen ofte er bedre enn før kampstart. I tillegg er det mange unike markeder som ikke er tilgjengelige før kampstart.

Live stream er også noe du kan delta i norsk idrett. Flere av bettingselskapene har rettigheter til å kunne vise norsk sport på sine plattformer. Alt du trenger er å ha penger på balansen din, eller at du har plassert et spill det siste døgnet. Hvis du oppfyller disse kravene, kan du strømme mange timer med norsk idrett uten at det i det hele tatt koster deg noe.