Norske spillere i Premier League

Norge har gjennom årene hatt massevis av spillere i Premier League. Det er ligaen absolutt flest nordmenn følger. Hver uke ser tusenvis av norske fans Premier League fotball og ligaen er også rangert som den absolutt beste i verden. Det er mye å oppdage for deg som vil tippe på Premier League. Å følge de norske spillerne er kanskje det mest spennende som kan gjøres. Spesielt de store stjernene som Martin Ødegaard. Hvis Haaland også signerer for Man City, vil det garantert bli enda mer hysteri blant nordmenn i britisk fotball.

Oddssider med gode odds på Premier League

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
Opptil 5 000 kr
4
100% opptil 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR

Aktive norske spillere i dag

Det er for tiden syv aktive spillere i Premier League. Det varierer imidlertid med spilletid for de ulike spillerne og hvilket nivå det er på klubbene de tilhører. Oppdag også betting på Premier League på norske oddssider.

Kristoffer Ajer – Brentford

Kristoffer Ajer startet sin karriere i Lillestrøm men det var i Celtic karrieren virkelig tok av. Etter 115 kamper i Celtic mellom 2016 – 2021, valgte Brentford å rekruttere ham i forbindelse med deres opprykk til Premier League. Det har blitt mye spilletid for den norske midtbanespilleren som er en viktig spiller for Brentford.

Mohamed Elyounoussi – Southampton

Mohamed Elyounoussi er født i Marokko, men er norsk statsborger og har scoret 41 landskamper og 9 mål. Han tilhører Southampton, men har hatt vanskelig for å ta en vanlig plass. På 41 kamper ble det kun 4 mål for spissen som tilbrakte to sesonger i Celtic på lån. Det gjenstår å se om han kan ta en vanlig plass i Southampton i Premier League.

Leo Hjelde – Leeds United

Leo Hjelde tilhører Leeds United og det er ventet at det unge talentet går en stor fremtid i møte. Men han har tilbrakt sesongen på lån i Ross County, hvor det har gått veldig bra. Hjelde skal ikke være langt unna en debut på det norske landslaget og med kontrakt ut 2026 i Leeds ser klubben ut til å tro mye på ham. Det gjenstår å se om han kan få karrieren som mange tror han har potensial til å få.

Joshua King – Watford

Joshua Christian Kojo King scorer ett mål på landslaget hver tredje kamp, ​​noe som er imponerende. Han slo gjennom i AFC Bournemouth etter å ha tilhørt Manchester Uniteds ungdomsakademi før det. Nå for tiden spiller han for Watford hvor han fikk mye selvtillit etter at det ikke ble helt som han hadde håpet på Everton. Men når King har passert 30, vil det trolig være i midtbaneklubbene i Premier League han fortsetter å spille.

norske spille i premier league

Kristoffer Klaesson – Leeds United

Kristoffer Klaesson tilhører også Leeds og er en av mange unge spillere på laget. Han er 21 år og slo gjennom i Vålerenga. Målvakten er ikke en gjenganger i Leeds ennå, men klubben ser ut til å tro mye på ham. Kristoffer Klaesson er fast keeper på U21-landslaget.

Mathias Normann – Norwich City

Mathias Antonsen Normann ble født 26. mai 1996. Midtbanespilleren er på lån i Norwich City, men mye tyder på at klubben vil kjøpe ham ut og utøve kjøpsopsjonen som finnes hos Rostov. Normann har gjort det bra i Norwich selv om klubben rykker ned til Championship.

Martin Ødegaard – Arsenal

Martin Ødegaard tilhører i dag Arsenal og ble rangert som verdens beste talent da han spilte i Strømsgodset og ble rekruttert til Real Madrids akademi Castilla. Men han fikk aldri sitt store gjennombrudd i Real Madrid, men måtte i stedet bruke mesteparten av tiden på utlån i klubber som Heerenveen, Vitesse og Real Sociedad. Etter å ha tilbrakt tid i Arsenal på lån i 2021, ble han kjøpt av klubben han nå tilhører. Selv om Ødegaard ikke ble den store spilleren som mange trodde han er, er han fast i Arsenal, som tilhører den øvre halvdelen av Premier League. Det gjenstår å se om han kan ta neste steg og bli den spilleren mange trodde.

Få også en oddsbonus og spill på de norske spillerne i Premier League.