Esport betting på bookmakere i Norge

Av alle verdens idretter som er tilgjengelig hos bookmakere, har ingen hatt den samme raske utviklingen som Esporten har hatt de siste årene. Dette merkes tydelig i esport betting etter hvert som flere og flere alternativer blir tilgjengelige. Vi har til og med sett rene esport bettingselskaper som i utgangspunktet bare tilbyr esport. Det er, hvis noe, et bevis på hvor raskt esport har etablert seg i Norge og resten av verden.

Jo større esport og arrangementer det handler om, jo ​​flere markeder er det tilgjengelig. Det største utvalget er derfor på de største turneringene i CS: GO, Starcraft II, Dota 2 og LoL. Men ofte er det betydelig flere alternativer enn det å satse på i esports. Ved å klikke på kategorien Esport hos et bettingselskap får du full oversikt over hva som faktisk tilbys.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
Opptil 5 000 kr
4
100% opptil 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR
6
100% opp till 2000 NOK

Populære markeder innen esport betting

Før en stor turnering kan du plassere odds lenge før start. Dette kalles langtidsspill og betyr at du for eksempel satser på hvilket lag som vinner turneringen. Det er også odds på hvem som blir spillerens MVP, dvs. mest verdifulle spiller.

De fleste Esports har forskjellige kart som det heter. Disse representerer et sett i tennis eller en periode i ishockey. Målet er å vinne kart og derfor er det også mulig å satse på disse kartene. For eksempel kan du satse på hvilket lag som først når to kart eller resultatet fra de forskjellige kartene.

Det er flere markeder tilgjengelig der handicap er et alternativ hvis det for eksempel er to veldig ujevne lag. Muligheten gis også å spille individuelt på de forskjellige spillerne i laget. For eksempel kan du satse på hvem som får flest drap i CS: GO eller hvem som tar flest tårn i League of Legends.

Live betting på Esport er vanlig

Når du satser live, får du mer spenning enn det som er tilfelle før kampen starter. Mulighetene for live betting på Esport har hatt en reell utvikling de siste årene. Fra å være praktisk talt fraværende er det ofte store mengder av markedet tilgjengelig i dag, og utviklingen fortsetter rett oppover. Live betting gir markeder som er unike, for eksempel resultatet av de forskjellige rundene.

Det som gjør live-betting på Esport så bra er muligheten til å kombinere med live stream. I motsetning til mange andre idretter, kan du streame esport gratis. Twitch er den store plattformen der det er gratis å registrere seg. Men det blir også vanligere å kunne se Esport med bettingselskapene. Å ha alt samlet på ett sted er ofte å foretrekke, og det vil være lettere å få live oddsene dine hvis du kan se kampen samtidig.

De største turneringene og arrangementene i Esport

Som i alle andre idretter, er alternativene alltid de beste når en virkelig stor turnering spilles. Fortnite World cup er den turnering som gir den høyeste premiepotten til en individuell vinner. Dette er fordi de fleste andre esporter foregår i lag. Under de største turneringene vil du finne flest odds og flest muligheter for å satse.

Men det er under de største lagturneringene det blir mest interessant. For eksempel er League of Legends World Championship en fenomenal begivenhet i sporten. Nesten 4 millioner seere følger konkurransen hver dag, og det er alltid fullpakket når arrangementet skal avgjøres.

Dreamhack Masters i CS: GO og Dota 2 “The International” er andre gigantiske begivenheter, spesielt “The International”. Turneringen har eksistert siden 2013 og har fortsatt å vokse. Dette gjenspeiles i oddsen da det vanligvis er veldig gode alternativer på “The International”. I tillegg til disse eksemplene er det store turneringer i nesten alle Esport med gode odds.