Risikofrie spill hos spillselskaper

Alle som satser vet at det er risiko involvert. Dette er fordi du bruker dine egne penger til å plassere et spill. Men det som er veldig bra er at det i dag finnes måter å satse på uten å ha noen risiko. I stedet kan du satse med en bonus og dermed ikke ha noen risiko. Hos bettingselskapene er det alle typer bonuser tilgjengelig, både innskuddsfrie og innskuddsbaserte oddsbonuser. Enten du kan få gratis penger, gratisspill, cashback eller sportsbonuser, er det greit å motta en bonus for å spille på bettingselskapets konto.

Oddssider med bonuser

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
Opptil 5 000 kr
4
100% opptil 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR
6
100% opp till 2000 NOK

Bare en bonus er helt risikofri

I tillegg til bonusene nevnt ovenfor, er det en annen oddsbonus og det er denne som er helt risikofri. Alle typer bonuser hvor du har gjort et innskudd eller omsatt noen av dine egne penger vil bety at du vil tape pengene hvis spillet ikke går inn. Det er dette som gjør en risikofri spill forskjellig fra alle andre måter å satse på. Dette er fordi et risikofritt spill betyr at du får pengene tilbake dersom spillet ditt ikke blir slik du satser.

Og den store forskjellen er at dette gjelder dine egne penger. Når du satser med et risikofritt spill, satser du med dine egne penger. På denne måten får du ikke gratis penger fra spillselskapet til en viss verdi. Det er heller ikke en innskuddsbonus det handler om hvor oddssiden matcher innskuddet ditt. I stedet bruker du dine egne penger og lar spillselskapet ta risikoen. For hvis du ikke lykkes med spillet ditt, vil bookmakeren gi deg pengene tilbake. Dermed er det ingen økonomisk risiko for deg i det hele tatt selv om du skulle tape.

Det kan være regler og betingelser knyttet til ditt risikofrie spill, men det er langt fra alltid. I tillegg er det best å fokusere på vinnermuligheten som finnes når du plasserer et risikofritt spill i stedet for å fokusere på minimumodds eller omsetningskrav. I tillegg kommer risikofrie spill nesten alltid uten omsetningskrav hos norske spillselskaper. Spillselskapet gir deg som regel pengene tilbake uten noen omsetningskrav, noe som selvfølgelig er en kjempefordel for deg som spiller.

oddsbonus

Vinn som vanlig, men få pengene tilbake hvis du taper

Hos norske bettingsider blir risikofrie spill mer vanlig. Med tanke på at denne typen bonustilbud er veldig populære blant spillere, er det ikke så rart at det er slik. Grunnen til at den er så populær er at du får pengene tilbake hvis du taper.

Når er det da mulig å få et risikofritt spill? Noen gir det som en velkomstbonus og da kan det være veldig store beløp som mellom 1000 – 5000 kroner. Da kan du selv velge hvordan du vil bruke din risikofrie innsats. Kanskje du bruker den på en kamp eller du setter flere fyrstikker på en og samme kupong.

Velger du i stedet å bruke et risikofritt spill på en valgt kamp, ​​vil det ofte være en stor kamp. Det kan være en seriefinale i Eliteserien eller finalen i Europa League eller Champions League. Men det vanligste er at du får et risikofritt spill og kan bruke det som du ønsker.

Sjekk ut vilkårene

Noen spillselskaper har regler og betingelser angående ditt risikofrie spill. Men det vanligste er at det ikke er noen regler og betingelser. Deretter plasserer du innsatsen din akkurat som du vil og hvis innsatsen din ikke går inn, får du pengene tilbake. Men noen ganger kan det være en viss odds som du må oppnå eller at du bare kan spille én kamp på kupongen.

Det vanligste er imidlertid å bruke et risikofritt spill i noen flere kamper for å heve oddsen. Mislykkes du, får du pengene tilbake uansett. Du kan bruke et risikofritt spill i betting på fotball eller annen sport.